ინტერის იაპონელმა ფეხბურთელმა იუტო ნაგამოტომ ჟურნალისტებს გაუმხილა თავისი საიდუმლო, მოედანზე გამძლეობასთან დაკავშირებით. " აგერ უკვე რამდენიმე წელია ყოველი თამაშის წინ მე მარილიან ტყემალს ვჭამ, ამაზე გაკვირვება არა საჭირო, ის ბევრ მჟავას შეიცავს, რომელიც მეხმარება ფიზიკური დაღლილობის გადატანაში. ეს ტყემალი ცნობილია როგორც "უმებოში", რომელიც ფართოდ გამოიყენება აზიურ კულინარიაში უკვე 3000 წელია."– განაცხადა იაპონელმა ფეხბურთელმა. 
|